Marmer stone, nieuw type natuursteen vloerbedekking verkrijgbaar in de buurt van Terneuzen
Terneuzen

Marmer stone, natuursteen vloerbedekking verkrijgbaar in de buurt van Terneuzen

Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling voor uw woning in de buurt van Terneuzen? Kies dan voor de marmer stone van DEPOXY grindvloer in de buurt van Terneuzen. Marmer stone is een totaal nieuw type natuurstenen vloerbedekking. Marmer stone wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Daarna worden de scherpe kanten van de stenen eraf gepolijst. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond. Hierdoor wordt een marmer stone vloer ook wel gezien als een exclusieve natuurstenen vloerbedekking dat veel wordt gebruikt voor woningen in de buurt van Terneuzen. Marmer stone kan op iedere vormvaste ondergrond, zowel binnen als buiten worden aangebracht. Wilt u meer informatie over marmer stone? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren marmer stone in Terneuzen en de rest van Nederland.

Wat is marmer stone?

Een marmer stone vloer die wij leveren in de buurt van Terneuzen is opgebouwd uit miljoenen kleine marmerkorreltjes. Deze korreltjes worden na het zeven gebonden met epoxy. Dit zorgt voor een optimale vloeistofdichtheid en zorgt voor een druk en treksterkte die tweemaal zo dik is als beton. De marmer stone vloer heeft een chique en warme uitstraling. Deze vloer is leverbaar in diverse soorten kleuren en korrelgradaties waardoor er heel veel mogelijkheden zijn. De marmer stone vloeren hebben dezelfde eigenschappen als de siergrindvloer. Het enige verschil is dat bij een siergrindvloer het grind met kleurstoffen op kleur gebracht wordt en bij marmer stone de natuurlijke kleur van het marmer wordt gebruikt. Dit geeft een vloer van marmer stone een zeer natuurlijke uitstraling.

Eigenschappen marmer stone

Marmer stone vloeren in de buurt van Terneuzen zijn vergelijkbaar met grindvloeren en bevatten dan ook dezelfde eigenschappen:

  • Natuurlijke uitstraling
  • Minder koud
  • Naadloos
  • Niet krasgevoelig

Omdat marmerstone naadloos vanplint tot plint wordt gelegd, zorgt het voor een optisch verruimend effect waardoor elke kamer een stuk groter lijkt. Zeker in kleine woonkamers in de buurt van Terneuzen is marmer stone dus geschikt.

Voordelen marmer stone

Waarom een marmer stone vloer kiezen in de buurt van Terneuzen? Een marmer stone vloer is slijtvast, sterk, goed reinigbaar, eenvoudig aan te brengen en onderhoudsarm. Daarnaast is marmer stone goed te combineren met vloerverwarming. Bovendien zal u het effect van de aangename warmte aan uw voeten sneller merken. Bent u geïnteresseerd in Marmer stone in de buurt van Terneuzen? Kom dan gerust bij ons langs of bel voor meer informatie.

Ook Marmer stone vloeren voelen behaaglijk aan en zijn naadloos, strak en niet glad

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap