Grindvloeren

Topkwaliteit grindvloer tegen aantrekkelijke prijzen bij DEPOXY Grindvloer 

Grindvloer-Depoxygrindvloeren-keukenDEPOXY Grindvloer is een gerenommeerd grindvloer bedrijf die voor bedrijven en particulieren grindvloeren geheel op maat legt. DEPOXY Grindvloer uit Rhoon onderscheidt zich van haar concurrenten vanwege de hoge kwaliteit grindvloer die gelegd wordt, ten opzichte van de zeer scherpe prijs waarvoor we werken. Kiest u voor een grindvloer van DEPOXY Grindvloer? Dan kiest u voor zekerheid en vakmanschap. Een grindvloer is een warme vloer die toepasbaar is in nagenoeg alle kamers van kantoren en woningen. De grindleveranciers ontwerpen regelmatig nieuwe woongrind kleuren lijnen, die zelfs vooruitlopen op de laatste interieurtrends.  

De voordelen van een grindvloer 

Bent u op zoek naar een grindvloer met een unieke uitstraling en prettige eigenschappen? Dan bent u bij DEPOXY Grindvloer aan het juiste adres. De grindvloeren van DEPOXY Grindvloer hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ook geluid remmend en geschikt voor intensief gebruik. Of uw vloeren nu een blikvanger moeten zijn of juist de nodige rust moeten hebben, wanneer u kiest voor grindvloeren vangt u twee vliegen in 1 klap. 

Grindvloeren van DEPOXY Grindvloer zijn verder behaaglijk en warm. Daarnaast bieden ze onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleuren en vormen. De talloze kleurmogelijkheden gecombineerd met de gunstige eigenschappen van het materiaal, maken de grindvloeren een afwerking welke ideaal is voor meerdere plekken. 

Grindvloer is toepasbaar in vrijwel elke ruimte: 

 • Woonkamer
 • Slaapkamer
 • Keuken
 • Badkamer
 • Toilet
 • Garage
 • Winkel
 • Showroom. 

Wilt u een klassieke, moderne of trendy uitstraling? De grindvloeren passen bij elk interieur. Verder zijn de grindvloeren bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Door de open structuur van de grindvloeren dwarrelt het aanwezige stof niet rond, maar wordt in de poriën van de grindvloeren vastgehouden. De grindvloer is een naadloos grindtapijt dat over de hele vloer gelegd wordt. DEPOXY Grindvloer adviseert daarom grindvloeren voor mensen die allergisch zijn voor stof en voor carapatiënten. 

Grindtapijt: de vloer van uw dromen 

DEPOXY Grindvloer is dé specialist op het gebied van grindtapijt in heel Nederland. We lopen vooruit op de huidige trends, door onze bijzondere kleuren en opvallende designs. Grindtapijt is een ware ontdekking voor velen die op zoek zijn naar een bijzonder alternatief. Het stijgende marktaandeel van de sector grindvloeren, heeft te maken met de vele voordelen en mogelijkheden die grindvloeren bieden in vergelijking tot de meer traditionele vloerbedekkingen. Maar wat is een woongrind precies? Een woongrind is een vloer waarin natuurgrind is verwerkt tot een comfortabele binnenvloer. Op deze manier ontstaat er een egale en een zeer slijtvaste vloer. Siergrindvloeren behoren tot de kunststof gebonden vloersystemen. Dat wil zeggen dat het basismateriaal bijeengehouden wordt door twee componenten. Siergrindvloeren passen daarnaast op nagenoeg iedere ondergrond, zowel binnen als buiten.  

Depoxy-grindvloer-woonkamer

Onderhoud grindvloer 

Het onderhoud van een grindvloer vergt weinig tijd en energie. De meest aangewezen schoonmaakmethode is 1 keer in de week stofzuigen. Korreltapijt (een andere naam voor grindvloeren) neem namelijk geen vocht op. Het verwijderen van bijvoorbeeld koffie- en wijn laat geen blijvende vlekken achter. Het is een kwestie van borstelen en deppen. 

Korreltapijt ideaal bij vloerverwarming 

Wilt u een nieuwe vloer voor uw woning, maar weet u niet goed welke het beste bij uw woning past? DEPOXY Grindvloer geeft u graag vrijblijvend advies en we beschikken over een ruim assortiment vloeren. Denk hierbij aan grind en gietvloeren, maar ook het bekende korreltapijt.  

Een korreltapijt bestaat uit miljoenen grind korreltjes, welke op de grootte worden geselecteerd. Deze korreltjes worden met behulp van het zogenaamde epoxy hars tot één sterk geheel gevormd tot een korreltapijt. Een korreltapijt vloer is zeer aangenaam. Door de open structuur neemt het korreltapijt de omgevingstemperatuur aan. Het effect van vloerverwarming wordt dan ook veel sneller merkbaar dan bij andere soorten vloeren. Bij korreltapijt wordt vaak gebruik gemaakt van het mengen van gekleurde korrels. Zo is bijna elke kleur of kleurencombinatie mogelijk. Een korreltapijt is door zijn unieke opbouw en diverse kleurmogelijkheden aan te passen op iedere smaak of stijl.  

DEPOXY Grindvloer: de mogelijkheden 

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van grindtapijt? Dan hoeft u niet langer te zoeken. DEPOXY Grindvloer legt voornamelijk grindtapijt bij klanten uit Zuid-Holland, Zeeland en Brabant. De mogelijkheden van grindtapijt zijn oneindig. 

BIj DEPOXY Grindvloer heeft u een ruime keuze uit: 

 • Kleur
 • Vorm 
 • Toepassingen. 

De basis van het grindtapijt wordt gevormd door fijnmazig riviergrind, dat wordt vermengd met een bindmiddel van oplosvrije epoxyharsen. Uw vloeren worden gelegd door echte vakmensen. Grindtapijt is op veel ondervloeren aan te brengen. Het is ideaal om een grindtapijt op een betonnen of cementgebonden dekvloer aan te brengen. Andere ondervloeren waar zeer gemakkelijk grindtapijt op aan te brengen is, zijn onder andere tegel en plavuizenvloeren.  

Prijzen grindvloeren weten? Laat u verrassen bij DEPOXY Grindvloer! 

De prijzen van grindvloeren zijn afhankelijk van de gekozen materialen en toepassingen. Wilt u meer weten over de prijzen van grindvloeren? Met de juiste gegevens kan DEPOXY Grindvloer een grindvloer prijs/ offerte op maat voor u aanmaken. Denk hierbij aan gegevens zoals de ondervloer, een schaaltekening en uw overige wensen. Met de offerte en de hierin genoemde prijzen voor de grindvloer, weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. 

Wilt u toch een grove inschatting van de prijzen van de grindvloeren? Denk dan aan ongeveer €40 per vierkante meter, primer en naturel grind open structuur incl btw. Kom langs in onze showroom en vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien u meer wilt weten over de prijzen van de grindvloeren, kunt u telefonisch contact met op opnemen. De medewerkers van DEPOXY Grindvloer staan graag voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.  

Over DEPOXY Grindvloer 

Bij DEPOXY Grindvloer bent u verzekerd van perfectie en kwaliteit. Bent u altijd al op zoek geweest naar de ideale vloer voor uw woning? Kies van voor de siergrindvloer van DEPOXY Grindvloer. Wij houden ons dagelijks bezig met designvloeren, waaronder siergrindvloeren. Het plaatsen van grindvloeren vereist een goede voorbereiding, vakkundigheid en jarenlange ervaring. Wilt u een siergrind vloer voor uw woning, kantoor, keuken of badkamer? DEPOXY Grindvloer staat voor u klaar en biedt voor elke toepassing haar eigen bijzondere behandeling. Onze eigen vakkundige medewerkers leveren woongrind in iedere gewenste kleur uit eigen voorraad.  

Wilt u meer informatie over grindvloeren? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team dat bestaat uit professionals voorzien u graag van advies en zorgen voor een vakkundige uitvoering voor zowel zakelijke als particulieren projecten.  

 

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap