Industrielook vloeren

Industrielook vloeren: strakke vormgeving in vloerbedekking.

Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven en eigenzinnige interieur levert DEPOXY de trendy Industrie look vloer op de particuliere markt. Deze is in alle industriële kleuren leverbare vloerbedekking, kan in alle ruimte van het huis worden toegepast, van woon- tot slaapkamer, van keuken tot hal en zelfs in de badkamer.

Naast de vele grijsnuances, maar de ook sprankelende, expressieve kleuren waarin de vloeren leverbaar zijn, zijn vaak praktische kanten van dit vloersysteem doorslaggevend. DEPOXY Industrielook vloer is volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, waterdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. 

Voorbereiden industriële look vloer

Een vereiste voor het toepassen van de Industrie look vloer is dat de ondervloer vormvast, vlak en droog wordt opgeleverd. Alvorens de decoratieve vloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. De vloer wordt na één dag drogen standaard voorzien van een verzegeling en een mattering. De totale dikte van de vloer bedraagt ± 5 mm.

DEPOXY industrie look vloer kan in het interieur goed gecombineerd worden met industriële elementen zoals fabriekslampen en aluminium keukens. Strakke banken accentueren de minimalistische look. Een apart, sprankelend effect kan verkregen worden door toevoeging van goud-, zilverglitter of parelmoer of grenette en artige resp. fijne witte en gekleurde natuursteensnippers. Het gebruik van smalle en brede aluminium profielen in de vloer versterkt nog meer de industriële uitstraling. Door de toepassing van profielen is het mogelijk om diverse figuraties zoals banen of blokken in de vloer te verwerken. De esthetische kwaliteiten van dit vloersysteem zijn zeer groot te noemen.

Afwerking van de vloer met industriële look

De industrielook vloer is standaard in zijdematte uitvoering leverbaar, maar kan ook voorzien worden van epoxy verzegeling. Dit verhoogt nog meer het glanzende effect in de vloer en is door toepassing van de verzegeling ook uitermate geschikt om in natte ruimten zoals de badkamer te worden toegepast.

Deze oersterke, kleurvaste en zeer exclusieve vloerbedekking is de trend voor het moderne transparante interieur.

Vraag een offerte aan

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap