Marmer stone, nieuw type natuursteen vloerbedekking!
Marmer stone

Marmer stone, nieuw type natuursteen vloerbedekking!

Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling voor uw woning? Kies dan voor de marmer stone van DEPOXY grindvloer. Marmer stone is een totaal nieuw type natuurstenen vloerbedekking. Marmer stone wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Daarna worden de scherpe kanten van de stenen eraf gepolijst. Vervolgens worden deze stenen vermengd met kunststoffen en naadloos uitgesmeerd op de ondergrond. Wilt u meer informatie over marmer stone? Neem dan gerust contact met ons op.

Een marmer stone vloer is opgebouwd uit miljoenen kleine marmerkorreltjes. Deze korreltjes worden na het zeven gebonden met epoxy. Dit zorgt voor een optimale vloeistofdichtheid en zorgt voor een druk en treksterkte die tweemaal zo dik is als beton. De marmer stone vloer heeft een chique en warme uitstraling. Deze vloer is leverbaar in diverse soorten kleuren en korrelgradaties waardoor er heel veel mogelijkheden zijn. De marmer stone vloeren hebben dezelfde eigenschappen als de siergrindvloer. Het enige verschil is dat bij een siergrindvloer het grind met kleurstoffen op kleur gebracht wordt en bij marmer stone de natuurlijke kleur van het marmer wordt gebruikt. Dit geeft een vloer van marmer stone een zeer natuurlijke uitstraling.

Waarom een marmer stone vloer? Een marmer stone vloer is slijtvast, sterk, goed reinigbaar, eenvoudig aan te brengen en onderhoudsarm. Daarnaast is marmer stone goed te combineren met vloerverwarming. Bovendien zal u het effect van de aangename warmte aan uw voeten sneller merken. Bent u geïnteresseerd in Marmer stone? Kom dan gerust bij ons langs of bel voor meer informatie.

Ook Marmer stone vloeren voelen behaaglijk aan en zijn naadloos, strak en niet glad

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze werkgebieden:

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2022 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap