Vorige pagina

Gastenboek

5 juli 2016

DEPOXY Grindvloer

Laat hier uw reactie achter

Reacties

wim.Phernambucq

Bij ons in de garage is een nieuwe vloer gelegd, en we zijn zeer tevreden , ziet er geweldig uit. Dit bedrijf is een aanrader.

Reactie geplaatst op 17 juni 2024

George de la Croix

Wat hebben jullie de grindvloer prachtig gelegd / gesmeerd. Echt vakwerk en boven verwachting! Wij zijn meer dan tevreden!

Reactie geplaatst op 21 november 2023

Jacob Bongaards

Op 20 november is onze grindvloer door Michel gelegd. Wat zit die er strak in. Vanaf het eerste bezoek tot het leggen van de vloer alleen maar positieve dingen te vertellen over Depoxy, wat een fijn bedrijf is dit, afspraken worden keurig nagekomen, de kwaliteit is ook super en dat voor een zeer acceptabel tarief.

Reactie geplaatst op 30 oktober 2023

Fam van MIerlo

Goedemiddag Jongens, excuses voor de wat late reactie Jullie hebben de vloer er schitterend ingelegd, wij zijn super tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden,collega's en kennisen, , jullie zijn vakmensen

Reactie geplaatst op 6 oktober 2023

Diane

Hi Patrick,Hoop dat het goed met je gaatEcht iedereen die bij mij binnenkomt is zo enthousiast over mijn vloer! Zelfs personen die aangeven dat de vloer echt heel mooi is gelegd. Mooi compliment voor jullie 🙂 En - belangrijkste uiteraard - ik ben er ook superblij mee!

Reactie geplaatst op 5 september 2023

Rene en Ans

Zo mooi geworden onze balkonvloer!! Professioneel strak gelegd. Communicatie vooraf was prima. Openheid over prijzen en snelle afspraak

Reactie geplaatst op 4 juni 2023

Jacqueline

Wat een mooie vloer is er gelegd. Zal de pluspunten van dit bedrijf even noemen. Zeer klant vriendelijk. Transparant in kosten, Flexibel in verplaatsen van afspraak. Het gehele proces is er persoonlijk contact. Keurig personeel en vakkundig en meedenken bij persoonlijke wensen. Dit bedrijf raad ik iedereen aan. Bedankt Depoxy voor alles.

Reactie geplaatst op 16 februari 2023

Bert en Petra

De vloer is prachtig en super strak gelegd. Het zijn vakmannen. Hartelijk dank

Reactie geplaatst op 14 januari 2023

Sanne van der Mierden

Wat zijn wij blij met onze vloer! Zo mooi strak en netjes afgewerkt! Zo veel beter dan ooit hadden gedacht! Super bedankt voor de vriendelijke en goede service! Wij gaan genieten!

Reactie geplaatst op 4 november 2021

Nico Olsthoorn

in 1 woord fantastisch! Van het uitzoeken van de kleur tot aan het uiteindelijk uitvoeren van het werk is alles goed geregeld. Medewerkers staan je altijd netjes te woord met de vragen die je hebt en adviezen. Het bedrijf is een absolute aanrader!

Reactie geplaatst op 22 oktober 2021

F.J. van der Pennen

Zeer correct bedrijf! Het begon met een zeer goed advies Er is daarna op vakkundige wijze een fraaie grindvloer gelegd bij ons, uitstekend afgewerkt, met oog voor detail ! Bovendien zijn de medewerkers aangenaam in de omgang. Wat mij betreft is dit bedrijf absoluut een aanrader !

Reactie geplaatst op 10 oktober 2021

Marian Devilee

15 september onverwacht gebeld dat de vloer op balkon gelegd kon worden. Patrick geweldig werk geleverd! Ondanks de klapband van zn kruiwagen, met een beetje samenwerking toch alles boven gekregen. Hoop dat m'n buurvrouw groen licht krijgt van haar verhuurder want die is helemaal verliefd op de samenstelling van de vloer. Zal uw bedrijf zeker aanbevelen. Vriendelijke groet..

Reactie geplaatst op 18 september 2021

Richard en Ingrid de Jong

Beste Patrick, in Mei hebben jullie bij ons de vloer gelegd in ons nieuwe appartement. Het ziet er heel mooi uit, wij zijn er super blij mee. Ook willen wij Ron bedanken voor zijn tijd en advies. Depoxy bedankt.

Reactie geplaatst op 25 augustus 2021

M.teeuwen

Hallo Patrick, Gisteren vloer gelegd in onze benedenverdieping: zijn er super blij mee! Vandaag alles weer een plekje gegeven...zo mooi geworden! Gr m.teeuwen

Reactie geplaatst op 15 mei 2021

Daphne

Beste depoxy 2 keer hebben wij een vloer mogen ontvangen van jullie. In ons oude huis en afgelopen voorjaar was de 2e keer in ons nieuwe huis. Wederom super blij en tevreden, dank!

Reactie geplaatst op 12 april 2021

Fam. Terwal

Beste Patrick,We hebben dit gisteren al telefonisch gedaan maar bij deze ook hier vast gelegd, willen wij jou wederom bedanken voor jullie goede service en het vakwerk wat jullie in ons nieuwe huis wederom hebben geleverd. Deze keer onze hele woonverdieping maar ook onze trap. Het ziet er fantastisch uit. Voor een ieder die een grindvloer wil, ga naar Depoxy.Dank, Dank, Dank

Reactie geplaatst op 20 maart 2021

Claudia Fraaye

Beste Patrick, Ik wil even laten weten dat ik heel tevreden ben met mijn nieuwe grindvloer. Het is precies zo geworden als wat ik er van verwacht had. Ik ben er echt super blij mee. Bedankt voor de goede service!!!!!!

Reactie geplaatst op 29 juli 2020

Mike weijers

hoi Patrick... Michel heeft weer super werk afgeleverd door weer een super mooie vloer gesmeerd te hebben bij ons.. wederom weer super bedankt en miss tot binnenkort ivm een vloer voor de slaapkamers...wij zijn er super blij mee ..toppie zeker ook voor Michel..!!!

Reactie geplaatst op 18 juli 2020

Joke van Meeteren en Jacob Schaper

Hi Ron, Patrick,de vloeren liggen weer prima. Bedankt! Als we ooit nog een keer verhuizen.... Ik hoop het niet, want het is een heel gedoe, zeker in Coronatijd.

Reactie geplaatst op 16 april 2020

Mart en Irene Schaap

We wonen inmiddels 3 maanden in ons nieuwe huis en ik wil je even laten weten dat de vloer echt prachtig is! Hij is nog strakker gelegd dan in ons oude huis, wat bijna niet mogelijk is, maar toch gelukt is! Prachtig, we zijn blij!Mart en Irene Schaap

Reactie geplaatst op 7 januari 2020

Andre en Ingrid Spaargaren

Tijdens onze vakantie is er door Depoxy een marmerettivloer gelegd op de hele beneden etage inclusief kelderkast. Wat een fantastisch resultaat en een fijne thuiskomst. De vloer ligt er zeer strak in, zelfs in de kelderkast, en overtreft zelfs onze toch wel hoge verwachtingen. Wat een vakwerk!!! Wij hopen nog heel lang te kunnen genieten van onze prachtige vloer en kunnen iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Depoxy om de grote keuze mogelijkheid zelf te ervaren. Echt een aanrader!!! Dank je wel Depoxy voor onze mooie vloer.

Reactie geplaatst op 20 december 2019

Jan & yvonne Romijn

Bij ons is er een tweede marmerettivloer over de eerste gelegd ,deze tweede vloer ligt er super strak in ,mooi gelijk, en ook in de moeilijkste plaatsen zoals meterkast & trap kast zeer mooi gelegd we hébben al vele positieve reacties gehad. De informatie in de winkel ervaren wij ook als zeer positief ,duidelijk , eerlijk, en behulpzaam in kleuren , korrel grootte, afwerking e.d. De vloeren van DEPOXY Grindvloer worden door vakmannen gelegd en je wordt door professionele verkopers geïnformeerd. Wij kunnen het u van harte aanraden om een bezoek tebrengen aan Koperhoek 22 Rhoon

Reactie geplaatst op 26 november 2019

Onno Huijgen

Zo'n 30 jaar geleden zag ik bij kennissen een grindvloer. Later als ik groot ben wil ik dat ook, dacht ik. De gelegenheid deed zich voor bij ons nieuwbouwappartement. De fijne korrel door het hele appartement en een marmeretti op het terras. Wat een prachtig resultaat. Michel c.s. hebben vakwerk afgeleverd. Ook Ron en Patrick in de showroom hebben ons prima geadviseerd. Wij hebben begroot in 2017 en de prijzen in 2019 liggen wel hoger. Ook de planning bij Depoxy zit behoorlijk vol, maar al met al een prima prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Ik kan Depoxy van harte bij u aanbevelen!

Reactie geplaatst op 27 juni 2019

PJ van der Feijst

18 en 19 maart 2019 is bij ons een marmeretti vloer gelegd in de badkamer en in een aparte wc ruimte. We hebben het laten verzegelen. We hebben het contact zowel in de showroom als bij het uitvoeren van de werkzaamheden , als prettig en vakkundig ervaren. Depoxy bedankt voor de uitstekende service door jullie allen!

Reactie geplaatst op 21 maart 2019

Arie Rog

Wij hebben op dinsdag 5,6 en 7 maart in onze keuken en eetkamer een marmerettivloer aangeleverd gekregen en deze is heel vakkundig gelegd door Michel. Wat een resultaat zo mooi en strak geweldig. Ook met Marcel fijn contact gehad over de voorbereiding en planning. Echt een heel goed en fijn bedrijf om zaken mee te doen. Arie en Nel Rog

Reactie geplaatst op 21 maart 2019

Peter en Debi Vermeulen

Vrijdag 8 maart 2019, is onze marmerettivloer gelegd. Vakkundig, snel en erg netjes door 2 ervaren en zeer vriendelijke mannen met humor. Chapeau! En omdat wij het door willen trekken naar de overkapping die binnenkort plaats vindt hopen wij dat zij er voor terug komen. Wij zijn er zo trots op en hebben al vele mooie complimenten gekregen. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Depoxy heel erg bedankt!

Reactie geplaatst op 11 maart 2019

Hans en Els Nonnekes

Wat een geweldig resultaat is afgeleverd in ons appartement. Zo strak gelegd, niet normaal. De service is ook ongekend. Wat je afspreekt wordt meer dan waar gemaakt.

Reactie geplaatst op 9 november 2017

Notariskantoor Van Spreeuwel

Ook ik heb vorige week een nieuwe grindvloer laten leggen door Depoxy uit Barendrecht. Ziet er erg mooi uit. Mijn vrouw en zoontje van 6 jaar kwamen 's-avonds kijken naar de nieuwe vloer. Terwijl ik aan het praten ben, loopt mijn zoontje per ongeluk op de natte grindvloer. Paniek. Ik kon gelukkig nog iemand bereiken van Depoxy. Die avond is de legger nog teruggekomen om het te herstellen. Het kon nog net. Het ziet er weer perfect uit. Wat een service! Bovendien is mij daarvoor niets in rekening gebracht. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!Jos van Spreeuwel Notariskantoor Van Spreeuwel

Reactie geplaatst op 19 oktober 2017

Fam. Korstanje

Voor de tweede keer hebben we gekozen voor een grindvloer. Onze oude vloer lag er al 20 jaar in en de nieuwe grindvloer is hier overheen gelegd. Het resultaat is heel mooi, een strakke uitstraling in woonkamer, keuken en hal. We hebben dit keer gekozen voor een verzegelingslaag omdat dan het onderhoud nog eenvoudiger is. We zijn er heel blij mee. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid.

Reactie geplaatst op 9 mei 2017

Y. Geul

Wij hebben afgelopen week onze grindvloer van Depoxy laten legen. Wij zijn er zeer tevreden over, De vloer en de trap liggen er mooi en strak in. We kregen een avond van te voren keurig een sms bericht met de tijd waarop hij zou beginnen, Er is erg netjes, Vakkundig , En zeer klantvriendelijk bij ons gewerkt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, echt nog een bedrijf die mee denkt met de klant en niet alleen wilt verkopen.

Reactie geplaatst op 6 mei 2017

J neuteboom

Wij hebben afgelopen week een grindvloer gekregen van Depoxy. Wij zijn er zeer tevreden over, De vloer ligt er netjes en strak in. De man die het heeft uitgevoerd bij ons was ook erg netjes, We kregen een avond van te voren keurig een sms bericht met de tijd waarop hij zou beginnen, Er is erg netjes, Vakkundig , En zeer klantvriendelijk bij ons gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het bedrijf, resultaat, en de uitvoering. Ik ga ze zeker aanbevelen.

Reactie geplaatst op 4 mei 2017

TOCO-THOLIN

Het is alweer even geleden dat de grindvloer bij ons in het bedrijf in Naaldwijk is gelegd. Het resultaat is heel mooi! We zijn er echt heel blij mee! Dit was een hele goede keus! Paul heeft het snel, zeer vakkundig en mooi gelegd!We zullen jullie zeker aanraden mocht een nieuwe vloer ergens het onderwerp van gesprek zijn!

Reactie geplaatst op 9 augustus 2016

Fam. van Viegen

Sinds januari hebben wij een grindvloer van Depoxy. Ook de trap is met grind bekleed. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Vanaf het begin tot het eind hebben zij met ons meegedacht, geadviseerd en de service verleent die je mag verwachten. (maar niet altijd krijgt) ook het leggen en bekleden van de trap is heel netjes gedaan. We zijn erg te spreken over Depoxy en raden dit bedrijf aan voor een ieder die zo'n vloer overweegt.

Reactie geplaatst op 1 februari 2016

van de Graaf

afgelopen maand een vloerverwarming en grindvloer op de gehele benedenverdieping laten leggen en regelen door Depoxy. ondanks dat we problemen hadden met de hoogte van de betonnen ondervloer is er prima mee gedacht om dit probleem op te lossen en tot een goed resultaat alles opgeleverd. Ron en Patrick....gouwe kerels!

Reactie geplaatst op 26 december 2015

Rene en Anja Wijers

Even een berichtje van ons.

We kwamen voor een gietvloer. Maar gingen voor een grindvloer op advies van de verkoper.

Prima geholpen. zonder aandringen, erg prettig ervaren. Vakkundig gelegt. eigenlijk heel erg blij en super resultaat.

Ik zal het zeker aanbevelen voor anderen. Niet laten sealen, is even kijken hoe dat bevalt. We letten zeker op met vuil. maar komt helemaal goed.

Dank voor de mooie vloer

Rene en Anja Wijers

Reactie geplaatst op 15 juli 2014

Ingrid Cramer

Vakkundig en strak gelegde grindvloer,waardoor wij in de gehele woonkamer/keuken geen plinten nodig hebben ter afwerking.Vooraf duidelijke uitleg over het aanbrengen , onderhoud en praktische tips. Diegene die de vloer heeft aangebracht heeft dit werkelijk perfect gedaan.

Een adres dat wij van harte aanbevelen voor een vakkundig gelegde grindvloer.

Reactie geplaatst op 12 januari 2014

Willem van de grindafzetting

In  januari hebben wij een grindvloer lateen leggen door firma Depoxy.

Het betreft de gehele begane vloer inclusief plinten. Wij zijn er heel blij mee, het geeft een ruimtelijker gevoel en de besmetting is nihil. 

Het geheel is gelegd dor 1 persoon welke zeer correct en netjes werk heeft geleverd.

Wij kunnen de firma Depoxy aanbevelen indien er voor een grindvloer wordt gekozen.

Wij zijn er heel blij mee.

Etiketten

Reactie geplaatst op 25 mei 2013

Lisa van der Weide

Depoxy heeft zeer recent in ons appartement een marmeretti grindvloeg gelegd. Het ziet er strak en prima uit. We zijn zéér tevreden -ook over de nette werkwijze van degene die de vloer kwam leggen-. Aan te bevelen!

 

 

Reactie geplaatst op 9 mei 2013

Arie van Noordenne

Wij hebben een vloer laten leggen door De Poxy, wij zijn heel fijn geholpen door Patrick en zijn uitermate tevreden met het resultaat. Als je toch voor een grindvloer wil gaan is dit het adres.

Wij hebben gekozen voor een marmeretti vloer , in de woonkamer, gang, overlopen en het kantoor. Overal de zelfde kleuren alleen anders gemixt op aanraden van Patrick. Normaals zeer tevreden met het resultaat.

Reactie geplaatst op 28 maart 2013

Jaap Bakker

In  januari hebben wij een grindvloer lateen leggen door firma Depoxy.

Het betreft de gehele begane vloer inclusief plinten. Wij zijn er heel blij mee, het geeft een ruimtelijker gevoel en de besmetting is nihil. 

Het geheel is gelegd dor 1 persoon welke zeer correct en netjes werk heeft geleverd.

Wij kunnen de firma Depoxy aanbevelen indien er voor een grindvloer wordt gekozen.

Wij zijn er heel blij mee.

Reactie geplaatst op 7 februari 2013

Reactie plaatsen

Actieblok

Onze aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen en profiteer direct.

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap