Vorige pagina

Gastenboek

5 juli 2016

DEPOXY Grindvloer

Laat hier uw reactie achter

Reacties

Hans en Els Nonnekes

Wat een geweldig resultaat is afgeleverd in ons appartement. Zo strak gelegd, niet normaal. De service is ook ongekend. Wat je afspreekt wordt meer dan waar gemaakt.

Reactie geplaatst op 9 november 2017

Notariskantoor Van Spreeuwel

Ook ik heb vorige week een nieuwe grindvloer laten leggen door Depoxy uit Barendrecht. Ziet er erg mooi uit. Mijn vrouw en zoontje van 6 jaar kwamen 's-avonds kijken naar de nieuwe vloer. Terwijl ik aan het praten ben, loopt mijn zoontje per ongeluk op de natte grindvloer. Paniek. Ik kon gelukkig nog iemand bereiken van Depoxy. Die avond is de legger nog teruggekomen om het te herstellen. Het kon nog net. Het ziet er weer perfect uit. Wat een service! Bovendien is mij daarvoor niets in rekening gebracht. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!Jos van Spreeuwel Notariskantoor Van Spreeuwel

Reactie geplaatst op 19 oktober 2017

Fam. Korstanje

Voor de tweede keer hebben we gekozen voor een grindvloer. Onze oude vloer lag er al 20 jaar in en de nieuwe grindvloer is hier overheen gelegd. Het resultaat is heel mooi, een strakke uitstraling in woonkamer, keuken en hal. We hebben dit keer gekozen voor een verzegelingslaag omdat dan het onderhoud nog eenvoudiger is. We zijn er heel blij mee. Bedankt voor jullie klantvriendelijkheid.

Reactie geplaatst op 9 mei 2017

Y. Geul

Wij hebben afgelopen week onze grindvloer van Depoxy laten legen. Wij zijn er zeer tevreden over, De vloer en de trap liggen er mooi en strak in. We kregen een avond van te voren keurig een sms bericht met de tijd waarop hij zou beginnen, Er is erg netjes, Vakkundig , En zeer klantvriendelijk bij ons gewerkt. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, echt nog een bedrijf die mee denkt met de klant en niet alleen wilt verkopen.

Reactie geplaatst op 6 mei 2017

J neuteboom

Wij hebben afgelopen week een grindvloer gekregen van Depoxy. Wij zijn er zeer tevreden over, De vloer ligt er netjes en strak in. De man die het heeft uitgevoerd bij ons was ook erg netjes, We kregen een avond van te voren keurig een sms bericht met de tijd waarop hij zou beginnen, Er is erg netjes, Vakkundig , En zeer klantvriendelijk bij ons gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het bedrijf, resultaat, en de uitvoering. Ik ga ze zeker aanbevelen.

Reactie geplaatst op 4 mei 2017

TOCO-THOLIN

Het is alweer even geleden dat de grindvloer bij ons in het bedrijf in Naaldwijk is gelegd. Het resultaat is heel mooi! We zijn er echt heel blij mee! Dit was een hele goede keus! Paul heeft het snel, zeer vakkundig en mooi gelegd!We zullen jullie zeker aanraden mocht een nieuwe vloer ergens het onderwerp van gesprek zijn!

Reactie geplaatst op 9 augustus 2016

Fam. van Viegen

Sinds januari hebben wij een grindvloer van Depoxy. Ook de trap is met grind bekleed. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Vanaf het begin tot het eind hebben zij met ons meegedacht, geadviseerd en de service verleent die je mag verwachten. (maar niet altijd krijgt) ook het leggen en bekleden van de trap is heel netjes gedaan. We zijn erg te spreken over Depoxy en raden dit bedrijf aan voor een ieder die zo'n vloer overweegt.

Reactie geplaatst op 1 februari 2016

van de Graaf

afgelopen maand een vloerverwarming en grindvloer op de gehele benedenverdieping laten leggen en regelen door Depoxy. ondanks dat we problemen hadden met de hoogte van de betonnen ondervloer is er prima mee gedacht om dit probleem op te lossen en tot een goed resultaat alles opgeleverd. Ron en Patrick....gouwe kerels!

Reactie geplaatst op 26 december 2015

Rene en Anja Wijers

Even een berichtje van ons.

We kwamen voor een gietvloer. Maar gingen voor een grindvloer op advies van de verkoper.

Prima geholpen. zonder aandringen, erg prettig ervaren. Vakkundig gelegt. eigenlijk heel erg blij en super resultaat.

Ik zal het zeker aanbevelen voor anderen. Niet laten sealen, is even kijken hoe dat bevalt. We letten zeker op met vuil. maar komt helemaal goed.

Dank voor de mooie vloer

Rene en Anja Wijers

Reactie geplaatst op 15 juli 2014

Ingrid Cramer

Vakkundig en strak gelegde grindvloer,waardoor wij in de gehele woonkamer/keuken geen plinten nodig hebben ter afwerking.Vooraf duidelijke uitleg over het aanbrengen , onderhoud en praktische tips. Diegene die de vloer heeft aangebracht heeft dit werkelijk perfect gedaan.

Een adres dat wij van harte aanbevelen voor een vakkundig gelegde grindvloer.

Reactie geplaatst op 12 januari 2014

Willem van de grindafzetting

In  januari hebben wij een grindvloer lateen leggen door firma Depoxy.

Het betreft de gehele begane vloer inclusief plinten. Wij zijn er heel blij mee, het geeft een ruimtelijker gevoel en de besmetting is nihil. 

Het geheel is gelegd dor 1 persoon welke zeer correct en netjes werk heeft geleverd.

Wij kunnen de firma Depoxy aanbevelen indien er voor een grindvloer wordt gekozen.

Wij zijn er heel blij mee.

Etiketten

Reactie geplaatst op 25 mei 2013

Lisa van der Weide

Depoxy heeft zeer recent in ons appartement een marmeretti grindvloeg gelegd. Het ziet er strak en prima uit. We zijn zéér tevreden -ook over de nette werkwijze van degene die de vloer kwam leggen-. Aan te bevelen!

 

 

Reactie geplaatst op 9 mei 2013

Arie van Noordenne

Wij hebben een vloer laten leggen door De Poxy, wij zijn heel fijn geholpen door Patrick en zijn uitermate tevreden met het resultaat. Als je toch voor een grindvloer wil gaan is dit het adres.

Wij hebben gekozen voor een marmeretti vloer , in de woonkamer, gang, overlopen en het kantoor. Overal de zelfde kleuren alleen anders gemixt op aanraden van Patrick. Normaals zeer tevreden met het resultaat.

Reactie geplaatst op 28 maart 2013

Jaap Bakker

In  januari hebben wij een grindvloer lateen leggen door firma Depoxy.

Het betreft de gehele begane vloer inclusief plinten. Wij zijn er heel blij mee, het geeft een ruimtelijker gevoel en de besmetting is nihil. 

Het geheel is gelegd dor 1 persoon welke zeer correct en netjes werk heeft geleverd.

Wij kunnen de firma Depoxy aanbevelen indien er voor een grindvloer wordt gekozen.

Wij zijn er heel blij mee.

Reactie geplaatst op 7 februari 2013

Reactie plaatsen

Actieblok

Onze aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen en profiteer direct.

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2018 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Sitemap