Troffel vloeren

Koop uw troffelvloer bij DEPOXY grindvloer

Een troffelvloer wordt ook wel mortelvloer genoemd. Een dergelijke vloer kunt u neerleggen in ruimtes waar sprake is van zwaar mechanische belasting. De troffelvloer heeft als voordeel dat deze goed bestand is tegen vloeistoffen. Dit maakt de vloer erg populair in industriëletroffelvloeren omgevingen. Naast de weerbaarheid tegen vloeistoffen is een troffelvloer ook goed bestand tegen zware belasting. Zware karren vormen voor deze vloer dan ook geen enkel probleem.  

Mortelvloer voor industriële toepassingen 

Omdat de vloer ook slijtvast en niet erg krasgevoelig is, worden ze bij ons veel gekocht door bedrijven in de: 

  • Chemische industrie 
  • Voedselverwerkende nijverheid 
  • Grafische industrie 

Ook grootkeukens en scholengemeenschappen kiezen vaak voor dit type vloer. Vraag ons om een offerte en krijg direct een goed beeld van de kosten die een mortelvloer met zich meebrengt. 

Een naadloze vloer voor uw woning 

Het feit dat de vloer naadloos is, maakt hem ook erg geschikt voor gebruik in woningen. De vloer is bovendien erg gemakkelijk te onderhouden en geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vloer is bovendien geluiddempend. Woont u in een appartement? Dan is deze vloer een goede keuze om geluidsoverlast bij uw buren te voorkomen en zorgeloos te wonen. 

Mogelijkheden troffelvloer 

Bij het kopen van een troffelvloer of mortelvloer heeft u verschillende opties. U kunt bijna eindeloos combineren met verschillende kleuren, patronen en zelfs logo’s. U heeft hierbij de mogelijkheid om zowel een matte als een glanzende afwerking te kiezen. Hierdoor is het resultaat altijd passend bij uw inrichting en wensen. 

Een troffelvloer als bedrijfsvloer 

Een mortelvloer wordt net als de meeste bedrijfsvloeren en gietvloeren met de hand aangebracht. Het grote voordeel van een troffelvloer is dat deze de mogelijkheid biedt om een horizontaal gelegde vloer om te leggen naar een verticale vloer. Omdat ook de goten en plinten meegenomen worden, ontstaat er een naadloze en waterdichte verbinding. Bij DEPOXY grindvloer leggen wij de vloer graag voor u aan. We brengen een goede impregneerlaag aan waardoor we zorgen we voor een optimale hechting. Neem contact op voor  hoogwaardige slijtvaste, stootvaste en chemicaliënbestendige troffelvloer.  

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap