Marmeretti vloeren

Marmeretti/Marmerstone: een stoere woonbasic in natuurlijke tinten

Marmeretti ook wel Marmer stone genoemd is de nieuwste woonbasic die is ontwikkeld. Dit vloertype bestaat uit vlakke, gepolijste marmersteentjes gevat in epoxyharsen. Marmer stone is verkrijgbaar in fraaie natuurlijke Toscaanse tinten: van mooie aardetinten tot zachte zandkleuren. Kleuren die een pure vertaalslag zijn van woeste bergketens naar het interieur. Een stoere, comfortabele basic, die het interieur een unieke uitstraling geeft.

De eeuwenoude techniek van het Terrazzowerk ligt ten grondslag aan de bewerking van de marmerettivloer. Karakteristiek, onverslijtbaar, waterdicht, onderhoudsarm en naadloos. De gladgepolijste marmersteentjes geven de vloer een subtiele, zachte glans.

Gelakte marmervloer van DEPOXY

Marmer heeft de eigenschap poreus, dus kwetsbaar, te zijn. DEPOXY heeft dit ondervangen door Marmer stone af te lakken met een zijdeglans beschermingslaag. Het vergroot het gemak in onderhoud en het kan tegen een stootje. Door de subtiele glanslaag komen de natuurlijke, aardse kleuren van het marmer extra tot leven. De marmersteentjes kunnen gecombineerd worden met andere materialen zoals gedoseerde toevoegingen van parelmoer, zilverglitter of grindkorrels.   

Marmer stone geeft ruimte aan diverse woonstijlen: van landelijk, klassiek tot modern.

Vraag een offerte aan

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2022 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap