Marmer stone vloeren

Een vloer van marmer stone met een natuurlijke uitstraling 

Met een marmer vloer kiest u voor een vloer met een natuurlijke uitstraling voor in uw woning. Marmer stone is vloerbedekking met natuurstenen. De vloer wordt vervaardigd uit grote blokken marmer die gebroken worden. De scherpe kanten worden gepolijst en de stenen worden vermengd met kunststoffen. De vloer bestaat uit miljoenen kleine korreltjes marmer, die na het zeven worden gebonden met epoxy. Een ander woord voor marmerstone of marmer stone is Marmaretti. Aan de basis van deze vloer ligt de eeuwenoude techniek van het Terrazzowerk. Dit type vloer is karakteristiek, vrij van het meeste onderhoud en sluit naadloos aan. Hiernaast geven de gepolijste steentjes marmer voor een zachte en subtiele glans.  

Waarom kiezen voor een marmer stone vloer? 

De voordelen van een marmer stone vloer zijn dat dit type vloer stevig, slijtvast en eenvoudig aan te brengen is. Hiernaast is de vloer makkelijk te reinigen en makkelijk aan te brengen. Marmer is bovendien goed te combineren met vloerverwarming, waardoor u de warmte van vloerverwarming sneller onder uw voeten zult voelen. Het enige onderhoud dat de vloer kan gebruiken is het aanbrengen van lak. Omdat de marmervloer wat poreus kan zijn, raden we aan om deze af te lakken met een zijdeglans beschermlaag. Door dit aan te brengen heeft uw vloer minder onderhoud nodig en blijft deze beter beschermd.  

Neem eens contact op met DEPOXY voor uw vloer 

Een marmerstone vloer staat in veel verschillende woonstijlen, zoals landelijk, klassiek of modern. De steentjes geven een natuurlijke uitstraling aan uw woonkamer en de rest van het huis. Heeft u interesse in het laten leggen van een marmer stone vloer? Neem dan eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de voordelen en de aanleg van een marmer stone vloer.  

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap