Gietvloeren

Gietvloeren van DEPOXY veruit de beste kwaliteit/prijs verhouding

Gietvloeren zijn de nieuwste trend in vloerbedekking

Voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en eigenzinnig interieur levert DEPOXY trendy gietvloeren voor de particuliere en zakelijke markt. DEPOXY gietvloer van betonlook tot strakke unikleurige PU gietvloeren.

DEPOXY-gietvloeren-aanbod

Praktische vloeren: gietvloeren

Naast de vele neutrale, maar ook sprankelende, expressieve kleuren waarin gietvloeren leverbaar zijn, zijn vaak de praktische kanten van gietvloeren doorslaggevend. De gietvloeren van DEPOXY  zijn volledig naadloos en strak, uiterst slijtvast, vloeistofdicht en zeer eenvoudig in onderhoud. 

Voorbereiding van de gietvloer

Een vereiste voor het toepassen van de gietvloer is dat de ondervloer vormvast, zeer vlak, glad en droog wordt opgeleverd. Alvorens de decoratieve gietvloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer als vloeibaar mengsel handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. De vloer is na één dag drogen weer beloopbaar en na twee dagen belastbaar. De totale dikte van de vloer bedraagt ± 2 mm. De toplaag van de epoxy vloer kan desgewenst worden ingestrooid met gekleurde flakes of zilverglitter. Dit maakt de vloer stroever en geeft een aparte en vrolijke uitstraling. Het instrooien geschiedt handmatig dus elke vloer is werkelijk uniek te noemen. Tijdens applicatie vloeien mengsels van diverse kleuren in en tegen elkaar aan. Hierdoor is het mogelijk om diverse figuraties in de vloerafwerking op te nemen.

Uw vloer in de kleur naar keuze

De in alle Ralkleuren leverbare epoxy en PU gietvloeren zijn standaard in een glanzende uitvoering te verkrijgen, maar kunnen ook voorzien worden van een matteringslaag. Dit geeft de vloer een mattere uitstraling en is daardoor ook krasbestendiger. Bij ingestrooide vloeren is het overigens noodzakelijk een matteringstoplaag aan te brengen om snelle slijtage van het uitgestrooide materiaal te voorkomen.

 

Vraag een offerte aan

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap