Reiniging grindvloer

Reiniging van uw grindvloer is makkelijk en snel

DEPOXY grindvloer is uw partner als het gaat over reiniging van uw grindvloer. Zoekt u een specialist voor intensieve reiniging van uw grindvloer? Dan hoeft u niet langer te zoeken. DEPOXY grindvloer staat graag voor u klaar met vrijblijvend advies. Voorkom bacteriën en viezigheid door te kiezen voor reiniging grindvloer bij DEPOXYgrindvloer. Wij maken gebruik van de beste reinigingsproducten.

Zelf de grindvloer reinigen

Uw eigen grindvloer reinigen kost weinig tijd en is bijzonder eenvoudig.

Openstructuur grindvloer

Bij een openstructuur vloer is het stofzuigen van de vloer zo 1 keer in de week meer dan genoeg. Op deze manier verwijdert u het stof en vuil dat tussen het grind van de vloer is getrokken/blijven liggen. Maar dweil deze vloer NOOIT! Het vuil zit namelijk tussen de steentjes en niet alleen op het oppervlakte. U maakt met het dweilen de vloer alleen maar vuiler; u smeer water en vuil in de kiertjes. Heeft u een glas drinken laten vallen? Dep dit dan zo goed mogelijk droog met een doek of keukenpapier o.i.d. Mocht dit niet voldoende zijn kunt u met een harde borstel en speciaal schoonmaakmiddel de vlek verwijderen.

Gesloten ofwel verzegelde grindvloer

Bij een gesloten ofwel verzegelde grindvloer is 2 keer per week stofzuigen aan te raden omdat deze vloer het stof niet 'opneemt' en dus blijft vuil en stof op de vloer liggen. Dit ziet er minder netjes uit. een gesloten sturctuur grindvloer mag u wel dweilen.

Deze makkelijke manier van vloer onderhoud is dan ook een van de redenen waarom veel mensen voor een grindvloer kiezen.

Jaarlijkse reiniging van de grindvloer

Naast het stofzuigen van de grindvloer als wekelijkse reiniging, raadt DEPOXY aan om eens in het jaar de vloer goed te reinigen. Bij een gesloten structuur kan dit goed met een (middel)harde bezem, water en schoonmaakmiddel. Bij een openstructuur grindvloer raadt DEPOXY aan om voor de reiniging een Duplex reinigingsmachine te huren (aanschaf is de prijs vaak niet waard wanneer u eens per jaar de vloer grondig reinigt)

Nog een laatst tip: Maak bij de reiniging van de grindvloer NOOIT gebruik van middelen waar zurende of bijtende bestandsdelen in zitten.

Grindvloer reinigen met de juiste middelen van DEPOXY

Wanneer u kiest voor grindvloer reiniging bij DEPOXY grindvloer, dan bent u verzekerd van een zeer schone vloer. Voor het reinigen van uw grindvloer beschikken wij over de juiste middelen, kennis en ervaring. DEPOXY grindvloer adviseert u ook hoe u de grindvloer moet behandelen voor en na de reiniging.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze werkgebieden:

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap