Grind vloeren ideaal voor gezinnen of bedrijven met bijzonder intensief vloer gebruik
Grindvloeren

Grind vloeren ideaal voor gezinnen of bedrijven met intensief vloer gebruik

Een grindvloer met een unieke uitstraling en prettige eigenschappen? Dat is wat DEPOXY grind vloeren u aanbiedt. De grind vloeren van DEPOXY hebben niet alleen een prachtige uitstraling maar zijn ook geluid remmend en geschikt voor intensief gebruik. Of uw vloeren nu blikvanger moeten zijn of juist de nodige rust moeten brengen? Wanneer u kiest voor grind vloeren vangt u twee vliegen in 1 klap. Wilt u meer informatie over grind vloeren? Neem dan contact met ons op. DEPOXY grindvloer werkt in een team van professionals die u graag van advies voorzien en zorgen voor een vakkundige uitvoering van zowel uw zakelijke als particuliere project.

Grind vloeren van DEPOXY zijn behaaglijk en warm. Daarnaast bieden ze onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. De talloze kleurmogelijkheden gecombineerd met de gunstige eigenschappen van het materiaal maken van grindvloeren een vloerafwerking welke ideaal is voor o.a. woningen, showrooms en kantoren. Of het nu gaat om klassiek, modern of trendy? Grind vloeren passen in elk interieur. Grind vloeren zijn ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Door de open structuur van grind vloeren dwarrelt het altijd aanwezige stof niet rond maar wordt in de poriën van de grind vloeren vast gehouden. DEPOXY adviseert daarom grind vloeren voor mensen die allergisch zijn voor stof en voor carapatiënten.

Het onderhoud van een grind vloeren vergt weinig tijd en energie. De meest aangewezen schoonmaakmethode is 1 keer in de week stofzuigen, korreltapijt ( andere naam voor grind vloeren ) neemt namelijk geen vocht op. Het verwijderen van koffie- en wijn laat geen blijvende vlekken achter. Voor meer informatie of vragen over grind vloeren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Grind vloeren van DEPOXY een onderdeel van ons kunststof vloeren collectie

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze werkgebieden:

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2024 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap