Gietvloeren van DEPOXY veruit de beste kwaliteit/prijs verhouding van Rotterdam en omgeving
Rotterdam

Gietvloeren van DEPOXY veruit de beste kwaliteit/prijs verhouding van Rotterdam en omgeving

Gietvloeren zijn de nieuwste trend in vloerbedekking. Wilt u ook graag meedoen aan deze trend? Gietvloeren kopen bij een gietvloerenspecialist in de buurt van Rotterdam? Voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en eigenzinnig interieur levert DEPOXY trendy gietvloeren voor de particuliere en zakelijke markt in Rotterdam en omgeving. DEPOXY gietvloer van betonlook tot strakke unikleurige PU gietvloeren, wij hebben een breed scala aan gietvloeren die wij leveren in Rotterdam en omgeving. Naast de vele neutrale, maar ook sprankelende, expressieve kleuren waarin gietvloeren leverbaar zijn, zijn vaak de praktische kanten van gietvloeren doorslaggevend. De gietvloeren van DEPOXY zijn:

  • volledig naadloos
  • strak
  • uiterst slijtvast
  • vloeistofdicht
  • zeer eenvoudig in onderhoud

Wanneer u op zoek bent naar hoogkwalitatieve kunststof gietvloeren in de buurt van Rotterdam zoals epoxy gietvloeren voor uw woning, dan moet u beslist bij DEPOXY zijn. Wij zijn u graag van dienst.

Gietvloeren aanbrengen

Een vereiste voor het toepassen van de gietvloer is dat de ondervloer vormvast, zeer vlak, glad en droog wordt opgeleverd. Alvorens de decoratieve gietvloer aan te brengen, wordt voor optimale hechting een primerlaag op de ondervloer toegepast. Vervolgens wordt de vloer als vloeibaar mengsel handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. De vloer is na één dag drogen weer beloopbaar en na twee dagen belastbaar. De totale dikte van de vloer bedraagt ± 2 mm. De toplaag van de epoxy vloer kan desgewenst worden ingestrooid met gekleurde flakes of zilverglitter. Dit maakt de vloer stroever en geeft een aparte en vrolijke uitstraling. Het instrooien geschiedt handmatig dus elke vloer is werkelijk uniek te noemen. Tijdens applicatie vloeien mengsels van diverse kleuren in en tegen elkaar aan. Hierdoor is het mogelijk om diverse figuraties in de vloerafwerking op te nemen. Ons team is op de hoogte van de technieken en middelen voor het aanbrengen van gietvloeren. Wij hebben dan ook voor vele klanten in Rotterdam en omgeving gietvloeren geleverd.

Uitvoeringen gietvloeren

De in alle Ralkleuren leverbare epoxy en PU gietvloeren zijn standaard in een glanzende uitvoering te verkrijgen, maar kunnen ook voorzien worden van een matteringslaag. Dit geeft de vloer een mattere uitstraling en is daardoor ook krasbestendiger. Bij ingestrooide vloeren is het overigens noodzakelijk een matteringstoplaag aan te brengen om snelle slijtage van het uitgestrooide materiaal te voorkomen. Door deze mogelijkheden zijn gietvloeren overal toepasbaar in Rotterdam en omgeving.

Gietvloeren voor woningen

Gietvloeren leveren wij voor diverse soorten woningen in Rotterdam en omgeving. Daarnaast zijn de gietvloeren ook geschikt voor winkels en kantoorpanden in Rotterdam en omgeving. Wilt u graag een nieuwe gietvloer kopen? Kom dan bij ons langs. Alle gietvloeren die wij leveren voldoen aan de hoge eisen en keurmerken. Wilt u meer weten over onze gietvloeren? Kijk dan op onze website.

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2023 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap