Grind vloeren zijn ideaal voor gezinnen of bedrijven in de buurt van Dordrecht met bijzonder intensief vloer gebruik
Dordrecht

Grind vloeren zijn ideaal voor gezinnen of bedrijven in de buurt van Dordrecht met bijzonder intensief vloer gebruik

Een grindvloer met een unieke uitstraling en prettige eigenschappen? Dat is wat DEPOXY grind vloeren u aanbiedt in de buurt van Dordrecht. De grind vloeren van DEPOXY hebben niet alleen een prachtige uitstraling maar zijn ook geluid remmend en geschikt voor intensief gebruik. Of uw vloeren nu blikvanger moeten zijn of juist de nodige rust moeten brengen? Wanneer u kiest voor grind vloeren in de buurt van Dordrecht vangt u twee vliegen in 1 klap. Wilt u meer informatie over grind vloeren in de buurt van Dordrecht? Neem dan contact met ons op. DEPOXY grindvloer werkt in een team van professionals die u graag van advies voorzien en zorgen voor een vakkundige uitvoering van zowel uw zakelijke als particuliere project. Wij zijn al vele jaren actief in het aanbrengen en onderhouden van grind vloeren in Dordrecht en omgeving. Deze grind vloeren zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud , slijtvast en vooral uitermate decoratief. Wij leveren zowel bij particuliere als zakelijke klanten.

Grind vloeren, behaaglijk en warm

Grind vloeren van DEPOXY in de buurt van Dordrecht zijn behaaglijk en warm. Daarnaast bieden ze onbeperkte mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm. De talloze kleurmogelijkheden gecombineerd met de gunstige eigenschappen van het materiaal maken van grindvloeren een vloerafwerking welke ideaal is voor o.a. woningen, showrooms en kantoren. Of het nu gaat om klassiek, modern of trendy? Grind vloeren passen in elk interieur. Grind vloeren zijn ook bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Door de open structuur van grind vloeren dwarrelt het altijd aanwezige stof niet rond maar wordt in de poriën van de grind vloeren vast gehouden. DEPOXY adviseert daarom grind vloeren voor mensen die allergisch zijn voor stof en voor carapatiënten. Meer informatie over grind vloeren in de buurt van Dordrecht? Wij geven u advies.

Onderhoud van grind vloeren

Benieuwd hoe u grind vloeren moet onderhouden? Het onderhoud van een grind vloeren vergt weinig tijd en energie. De meest aangewezen schoonmaakmethode is 1 keer in de week stofzuigen. Korreltapijt ( andere naam voor grind vloeren ) neemt namelijk geen vocht op. Het verwijderen van koffie- en wijn laat geen blijvende vlekken achter. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor onze grind vloeren in de buurt van Dordrecht.

Grind vloeren voor verschillende ruimtes

Grind vloeren van DEPOXY zijn een onderdeel van onze kunststof vloeren collectie in de buurt van Dordrecht. Door het esthetisch karakter in combinatie met de hoge slijtvastheid worden de grind vloeren steeds meer toegepast als decoratieve vloerafwerking in o.a.

  • Woningen
  • Winkels
  • Kantoren
  • Kantine
  • Horecagelegenheden

Samen met u wordt gekeken naar uw vloer-wensen, zodat wij hierop in kunnen spelen. Meer informatie over grind vloeren in de buurt van Dordrecht? Neem contact op of bekijk onze website.

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2023 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap