Gietvloer voor een eigentijds interieur.
Gietvloer

Gietvloer voor een eigentijds interieur.

Welkom bij DEPOXY grindvloer, voor al uw vloeren op maat. DEPOXY grindvloer is al jarenlang gespecialiseerd in vloeren waaronder gietvloer. Een gietvloer is geschikt voor mensen die durven te kiezen voor een eigentijds en eigenzinnig interieur. Een gietvloer kan ik alle ruimten van een huis worden toegepast. Van keuken tot hal, van woonkamer tot slaapkamer en zelfs in de garage. Wanneer u kiest voor een gietvloer van DEPOXY grindvloer bent u verzekerd van een naadloos, strak vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien.

Een gietvloer is leverbaar in diverse neutrale, maar ook sprankelende, expressieve kleuren. Een vereiste voor het toepassen van de gietvloer is dat de ondervloer vormvast, zeer vlak, glad en droog wordt opgeleverd. Voordat de gietvloer wordt aangebracht wordt er eerst een primerlaag op de ondervloer toegepast voor optimale hechting. Vervolgens wordt de gietvloer als vloeibaar mengsel handmatig over de primerlaag uitgesmeerd. U kunt de gietvloer na 1 dag alweer belopen en na 2 dagen belasten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw gietvloer in te laten strooien met gekleurde flakes of zilverglitter. Dit zorgt voor een vrolijke uitstraling en maakt uw gietvloer stroever.

Een gietvloer is standaard in een glanzende uitvoering verkrijgbaar. Daarnaast kan een gietvloer ook voorzien worden van een matteringslaag. Dit geeft de vloer een mattere uitstraling en is daardoor ook krasbestendiger. Wilt u meer informatie over de soorten, kleuren en uitvoeringen? Neem dan gerust contact op met DEPOXY grindvloer.

Gietvloer in sprankelende, expressieve kleuren.

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze werkgebieden:

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2021 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap