Epoxy vloer nodig ? Depoxy specialist in epoxy vloeren
Epoxy vloer

Epoxy vloer ideaal voor bedrijven

Zoekt u een epoxy vloer voor uw woning of bedrijf? Kies dan voor de epoxy vloer van DEPOXY grindvloer. DEPOXY grindvloer is de specialist op het gebied van grindvloeren en biedt u de beste soort epoxy vloer aan. Wij houden ons dagelijks bezig met de verkoop, levering en applicatie van epoxy vloeren door heel Nederland. Wanneer u kiest voor een epoxy vloer van DEPOXY grindvloer bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en perfecte service.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een epoxy vloer van DEPOXY grindvloer

Een betonnen ondergrond is vaak niet geschikt om zonder meer dienst te doen als bedrijfsvloer. Een epoxy vloer is slijtvast, bestand tegen mechanische en chemische belasting en bovendien goed schoon te maken. U kunt een epoxy vloer verkrijgen in diverse diktes. Een epoxy vloer kan vrijwel op elke ondergrond, zolang deze maar vlak, droog, vormvast en stevig genoeg is. Naast deze praktische voordelen is een epoxy vloer verkrijgbaar in diverse kleur en kleurencombinaties. Naast de vele grijsnuances, is de epoxy vloer ook verkrijgbaar in sprankelende, expressieve kleuren. DEPOXY grindvloer kan een epoxy vloer geheel op maat maken en zo perfect aan laten sluiten bij uw wensen.

Het liefst een onderhoudsarme vloer? Kies voor een epoxy vloer!

Een epoxy vloer is onderhoudsarm en makkelijk te onderhouden. 1 keer per week stofzuigen is al voldoende om vuil en stof te verwijderen. Voor een eventuele grote schoonmaak beschikt DEPOXY grindvloer over de perfecte middelen voor het schoonmaken van een epoxy vloer. Laat u goed adviseren over het onderhoud door het gespecialiseerde team van DEPOXY grindvloer. Zo voorkomt u dat u gebruik maakt van verkeerde schoonmaakmiddelen of schoonmaak technieken. Wenst u meer informatie? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij helpen u graag!

Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Onze werkgebieden:

DEPOXY Grindvloer logo
DEPOXY Grindvloer

Copyright © 2023 DEPOXY Grindvloer | Alle rechten voorbehouden | Links | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap